Ny medindehaver af Volkswagen Sønderborg.

Der gik hurtigt Corona i den, da Mogens Kastbjerg den 1. februar 2020, tiltrådte som ny direktør i Volkswagen Sønderborg. Men det på trods, er det blevet et rigtig godt første år for Mogens.

Nu ser det ud til at det bliver med samme mand ved roret de næste mange år. "Der er brug for stabilitet", udtaler Torben Madsen på vegne af bestyrelsen. Ved indgangen til 2021 har direktør Mogens Kastbjerg købt sig ind i Volkswagen Sønderborg og kan nu kalde sig medindehaver. ”Vi kan naturligvis ikke fejre det, som vi gerne ville. Men glæder os til, at vi er på den anden side af Covid-19, og forårsduften vender tilbage,” udtaler den stolte nye aktionær.

Den helt rigtige profil

Bestyrelsesformand Torben Madsen udtaler: ”Det har hele tiden været meningen, at vi ville ansætte den helt rigtige
profil til at stå i spidsen for vores ”nye” bilhus i Sønderborg. Derfor gik der også lidt tid, før Mogens blev ansat. Nu har vi givet håndslag på et endnu tættere samarbejde, og det glæder jeg mig over på alles vegne. I året der er gået, har vi investeret i forbedringer på både bygninger, inventar og værktøj med mere, og i 2021 vil vi se flere nye tiltag. Blandt andet omfatter vores forretning igen et Volkswagen Erhvervscenter, og vi har allerede mødt stor opbakning hos de lokale erhvervsdrivende. I skrivende stund ligger de første 12 slutsedler klar, og bilerne bliver leveret i løbet af 1. kvartal,” udtaler Mogens Kastbjerg. Samtidigt er der også endelig kommet styr på de nye afgiftsregler, som ligger fast de næste mange år. Det bør give ro blandt kunderne, så de igen kan investere i ny bil med en tryghed omkring de økonomiske aspekter ved bilkøb.

Strøm på modelprogrammet

Volkswagen har sat strøm til modelprogrammet, og skød den nye satsning indenfor elbiler i gang med den succesfulde introduktion af ID.3 i efteråret 2020, og til marts følger introduktionen af den elektriske ID.4, der er imponerende rummelig og kan fås med træk.
Vi har også masser af nyheder til de kunder, hvor en elbil ikke passer til deres behov endnu. Vi kan blandt byde på en ny Golf Variant, der er større end nogensinde, alligevel koster den ikke mere end en almindelig 5-dørs Golf.