Reservedele B2B

De fleste får behov for en reservedel til deres bil i løbet af bilens levetid. Hos os har du altid adgang til en fast og dedikeret medarbejdere, der kender dig og dit værksted og som udelukkende er her for at hjælpe dig med at finde de originale reservedele,  som du har behov for. 

Læs mere om originale reservedele fra Volkswagen

Som engroskunde tilbyder vi reservedele til en skarp pris. Vi ved at I har en travl hverdag, og derfor har behov for hurtig levering når I bestille reservedele, derfor har vi daglig morgen levering fra lageret samt efter aftale. Det betyder at du kan få leveret dine reservedele allerede samme dag som du bestiller. 

Semler samarbejder i stigende grad med uautoriserede værksteder

Det var lidt nemmere i gamle dage - dengang en kofanger bare var en kofanger. Den kunne man ?nt købe uoriginalt. Men i dag er en kofanger fyldt med elektronik, og det er et godt billede på, at fordelene er vokset ved at købe originalt. Det er simpelthen blevet sværere at kopiere og få alt tilpasset første gang. Og det kan mærkes på salget af originale dele, beretter Kim Birkjær - Business Development Manager hos Semler Gruppen (Skandinaviske Motor Co.).

Læs hele artiklen


Kontakt os