Her starter noget nyt: ID.3

Her starter noget nyt: ID.3

Med ID.3 begynder en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar, og den kan blive din fra kr. 324.995,-*. Det er allerede nu muligt at sikre sig en ID.3 med udlevering i 2020. Dette gælder både ID.3 med 58 kWh og 77 kWh.

Se priser på ID.3

Se privatleasingpriser

Se udstyrsliste


Kraftfuld ydelse og hurtig opladning

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik, samtidig med at den er fuldt opkoblet. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri (ID.3 med 45 kWh lanceres i 2021), der giver en rækkevidde fra 414-540 km (Rækkevidde på ID.3 med 58 og 77 kWh batterikapacitet er på hhv. 414-423 km og 540 km). Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Den nye følelse af hastighed

Mener du, at lyskryds er irriterende? Ikke i ID.3! Fra nu af bliver det rigtigt sjovt at se hvert eneste lyskryds som en ny start og sætte i gang. Ingen gearskift længere, ingen forsinkelse længere. Kun konstant dynamisk acceleration med det fulde drejningsmoment lige fra start. Du kan selv mærke fremtidens mobilitet og en helt ny form for køreglæde, mens du bliver presset tilbage i sædet. ID.3 fås i tre forskellige varianter med en batteristørrelse fra 45 kWh til 77 kWh (ID.3 med 45 kWh batterikapacitet lanceres i 2021).

Design

ID.3 imponerer både indvendigt og udvendigt. LED-Matrix-forlygterne, det nydesignede Volkswagen logo og den ekstra lyslinje, er forløber hen mod logoet fra begge sider, som også præger den futuristiske fremtoning af ID.3. Den begynder lige så futuristisk på fronten, som den ender på bagenden – formfuldendt. Det komplet nydesignede look fortsætter hele vejen ind i kabinen. Både futuristisk, komfortabelt og overskueligt. Det bidrager indbydende sæder, masser af benplads og et stort touchdisplay til; og dertil kommer ID.Light og ambientebelysningen, som du kan tilpasse individuelt.

Innovation og opkoblingsmuligheder

Den nye ID.3 er ikke blot futuristisk i sin fremtoning. Det intelligente lyskoncept ID.Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (ekstraudstyr) med at komme mere afslappet gennem trafikken. Hvis du anvender stemmebetjeningen, får du en tilbagemelding på din stemme via lyssignal. Samtidig overfører AR Head-up-displayet (ekstraudstyr) nyttige informationer direkte til synsfeltet i forruden og hjælper dig med at køre mere afslappet. Det viser dig eksempelvis, hvordan du skal dreje fra. Projiceringen på ruden og de ting, der sker på asfalten, ser nærmest ud til at smelte sammen til en helhed. For mere kørekomfort hver eneste dag.

Læs mere om ID.3

 

*ID.3 204 hk. Forbrug v. 58 kWh batteri: 155-159 Wh/km. Forbrug v. 77 kWh batteri: 162 Wh/km. Rækkevidde 414-540 km. Forbruget kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Halvårlig ejerafgift kr. 330,-. Bilen er vist med ekstraudstyr. Priser er gældende ved udlevering i 2020.